Så blev det marts…..

Så troede vi lige det hele var klar på grunden, men grundet lidt problemer med nogle geotekniske prøver, skal noget af sandpuden laves om. Og så kom frostvejret, så vi venter pt på at det bliver tøvejr, så vores entreprenør kan gøre sit arbejde færdig og Huscompagniet kan gå i gang med at støbe. Indtil videre, er vi nok rundt regnet blevet en måned forsinket…….men det går jo nok 🙂

I mellemtiden har vi så haft tid til at lave en masse om 🙂 Det er typisk os.

Især jeg, forelskede mig helt vildt i Kumas helstøbte vask/bordplade til vores badeværelser, men da vores bordplader skulle være ret lange(tænkte vi), ville det blive meget dyrt pga. de skulle speciallaves. Så planen var laminatbordplade med en porcelænsvask, som tidligere vist her på bloggen. Men da vi så porcelænsvaskene hos Uggerly, fik jeg helt ondt i maven 🙁 De var bare SÅ kedelige og bestemt ikke særlig kønne. Vi ville prøve med en anden farve bordplade, men vi var bare ikke helt tilfredse. Vores fantastiske HTH dame (som vi kalder Louise Vestergaard fra Glostrup afdelingen :)) lavede så tegninger til os med Kuma vaskene i standard målene og fik fikset lidt højskab ind og pludselig stod vi med nogle super fine tegninger og vi fik vores Kuma vaske……jaaaaaaaaaa 🙂

Forældrebadeværelset
Gæste/børnenes badeværelse
Kuma vask/bordplade…. 🙂

 

Vi har også været hos Uggerly og har snart vores el-plan klar. Den lægger vi ind når vi har helt styr på den 🙂

Men hos Uggerly fik vi valgt køkkenvask og armatur. Vi får en Blanco Zenar XL  6S Antracit Silgranit med skærebræt. Armaturet bliver en Blanco Linus S Antracit Silgranit.

Super lækker synes vi 🙂

Vasken og armaturet til bryggerset bliver standard og armaturerne til badeværelserne bliver formentlig også standard……de var faktisk super fine 🙂 Vi har valgt mærket Grohe.

Armaturet til venstre kommer i bryggerset….
Og en af disse på badeværelserne…..
Vores dobbelt brus får 2 x Grohe Euphoria 180 og det samme i gæste/børne badeværelset 🙂