Dansani….

Vi har kigget på spejle på nettet og faldt for et spejl hos Dansani. Vi valgte at køre ind i butikken i Lyngby, for at kigge en lørdag. Sikke en lækker butik og fantastisk service. Vi kiggede os lidt omkring og fik pludselig øje på nogle virkelig flotte spots!!! De gav et fantastisk lys og vi faldt pladask for dem. De var lidt dyre, så vi overvejede at få Huscompagniet til blot at montere dem i vores badeværelser. Det endte med, at vi så også faldt for et helt andet spejl som passede rigtig godt til de spots vi var faldet for, så det måtte vi da eje 🙂 Der er indbygget lysstyring i spejlet…..FED detalje 🙂 Og dejligt at Huscompagniet nemt kan imødekomme vores ønsker om andre løsninger end lige deres 🙂

Dansanis Jupiter spots
Spejlene til vores badeværelser. Lamperne bliver hvide som dem i loftet 🙂
Lysstyringen….