Vi kan næsten ikke følge med :)

Nøøøøøøj, der sker meget og det går bare lynhurtigt!!!! Vi er SÅ glade for, at vi kun bor 1 km fra grunden OG at Huscompagniet udleverer byggenøgle, så vi kan komme op til huset lige når det passer os 🙂 Hver eftermiddag er der sket en masse. Murstenene  er oppe på 2/3 af huset og der er malet første gang i det meste af huset. Vi er stadig yderst tilfredse med valg af byggefirma. Vores byggeleder Maria, er super kompetent og handler hurtigt hvis der skulle være det mindste. De mænd der har været i gang i huset……elektrikere, malere og murere, har været SÅ søde, dygtige og imødekommende og man kan mærke de virkelig sætter en ære i deres arbejde. De eneste ting der har skulle udbedres, har været noget af det de polske håndværkere har lavet ift. at sætte indervægge op. Der har været lidt fejl hist og her som har skulle udbedres. Men ellers fint arbejde.

Vi har også byggesagkyndig på. Vi har valgt Byggesagkyndig.nu. Vi er i grove træk tilfredse, men vores byggesagkyndig har været lidt sløv med den seneste rapport og Erik har ikke kunne få fat på ham, så han har måtte ringe til hovedkontoret 2 gange. En enkelt ting skulle den byggesagkyndige se på og dette skulle udbedres og med i rapporten, men han kom for sent til at få det med. Det er vi lidt utilfredse med. Vi betaler ret mange penge for de tilsyn, så det skal altså bare være i orden!!!!

MEN vi er SÅ klar til at få overdraget nøglen d. 29/8-2018.

Fedeste følelse at komme op til huset og se de første mursten er kommet op. Vi var lykkelige og SÅ lettede over valget af mursten og fuge 🙂

Vi bliver aldrig trætte af denne udsigt og kan poste den igen og igen 🙂

VELKOMMEN 🙂
Alrum og sænket stue 🙂
Stuen….med hele 3 meter til loftet 🙂
Fra stuen og op i køkken/alrum. Soveværelset er inde til venstre 🙂
Afdelingen med depot og kontor og derefter kommer de 3 børneværelser samt badeværelse 🙂
2 styks meget tilfredse bygherrer 🙂

 

 

2 Replies to “Vi kan næsten ikke følge med :)”

  1. Hej vi er selv igang med at bygge. Et spørg mål til jeres akustik lofter. Vi syntes der er stor forskel på troldtekt og perforeret gips lofter vedr lyd. Desværre syntes vi troldtekt ikke er vores smag i udseendet. Men i udstillingshusene med perforeret lofter syntes vi stadig det runger for meget. Er i flyttet ind? Hvordan er akustikken?

  2. Hej Karina.
    Der er 3 sider på bloggen, den er lidt svær at finde rundt i 🙂 Men vi har boet i huset i lidt mere end 2 år. Arkustikken er fin synes vi, men er helt sikker på at troldtekt vil være endnu mere lyddæmpende. Jeg er bare ikke fan af at kigge på troldtekt. Min mand var 50/50. Vi har ikke fortrudt. Synes det er SÅ meget pænere og lydniveauet er ikke noget vi tænker over. I stuen har vi 3 meter til loft og ingen akustikfelter. Det lægger vi heller ikke mærke til. Mvh Mette.

Lukket for kommentarer.