De første byggetanker

Allerede tilbage i oktober måned sidste år, begyndte vi at tænke de første tanker omkring opførelse af nyt hus. Vi kiggede ellers på allerede opførte huse, men synes ikke det var til at finde et hus med den rigtige indretning og et hus med 3 gode børneværelser. Grundet huspriserne i byen og de fordelagtige lån der er at finde i øjeblikket, stod det også hurtigt klart, at det formentlig ikke rigtig kunne betale sig at købe et hus der allerede var bygget. Vi begyndte derfor at kigge på grunde og faldt hurtigt for en udstykning i byen. Der var allerede godt gang i byggeriet i udstykningen, men heldigvis var der stadig nogle rigtig dejlige grunde tilbage. De 2 grunde vi faldt for, lå på et skrånende område med fin udsigt. Vi havde i noget tid snakket om, at det kunne være en virkelig lækker detalje, at få et hus der var bygget i niveau. Med disse grunde vi nu havde kig på, kunne vi få mulighed for at få dette realiseret.

Udsigten fra grunden, februar 2017
Her kunne vi da godt bo
Grunden set nedefra. Grunden er på 1025 kvm