Aflevering

Travlhed, travlhed, travlhed 🙂 Det er længe siden bloggen er blevet opdateret og der er sket rigtig meget. Vi har nu boet i vores fantastiske hus i 2 måneder og er slet ikke på plads endnu. Der står stadig flyttekasser, lamper er ikke sat op, mange af væggene er stadig bare og en masse håndværkere kigger stadig forbi, for at forbedre småfejl vi har påpeget. De fortsætter heldigvis indtil vi er tilfredse. Vi har skulle have skiftet en Kuma vask, som havde fået et hak, en skæv bordplade, maler arbejde, fugearbejde og tømrer arbejde. Men det var hvad vi kunne forvente. Alle håndværkere er super søde og imødekommende, men vi glæder os til alle de sidste småting er ordnet.

Alt i alt har det været en spændende og god process. Vi fortryder på ingen måde valg af byggefirma og vores byggeleder Maria fra Ringsted afdelingen, har været fantastisk. Men der har været en del fejl som skulle rettes…..men det er det også blevet. Vi har tit snakket om, at det har været lidt ambivalent at bygge. Vi har været så glade og spændte og alligevel gik vi og ledte efter fejl hver dag når vi besøgte huset, for det var med at finde dem så de kunne rettes. Vi kunne godt have tænkt os, at vi kunne have lænet os lidt mere tilbage og bare nyde hele processen. Men folk finder hurtigt ud af hvad det kræver af tid at bygge 🙂

Men resultatet er blevet SÅ fantastisk flot!!! Vi ELSKER det og glæder os til vi er helt på plads.

Vi har fået taget lidt billeder, men skal nok lægge flere ind når vi kommer mere på plads.

 

Så blev det d.29 august 2018 og vi er nu husejere 🙂

Vores overdækkede terrasse. Den er dejlig stor med hele 25 m2.

Vores fine køkkenniche 🙂

Vores Blanco vask med Linus S armatur. Vi er SÅ glade for vasken, som er meget nem at holde.

 

Store badeværelse med dobbeltbrus
Lille badeværelse
Dansani spejlene med lysstyring. Der kan vælges hvor varmt/koldt lyset skal være + skrue op og ned for lysstyrken. Vi elsker dem. Dansanis jupiter spots i loftet, er også en af vores flotteste detaljer!!
Nedgang til stue. Den er slet ikke færdig indrettet, så billeder følger senere 🙂

OG VELKOMMEN TIL VORES NYE FAMILIEMEDLEM……..lille Pukki på halvandet år og 1700 g 🙂

PUKKI
Og nu hjemvendt til vores fantastiske hus, efter 14 dage i sydens sol 🙂

Vi får opdateret børneafdelingen, stue og køkken/alrum, bryggers og depot (med den smarte Elfa løsning) når vi er mere på plads 🙂