En opdatering er vist på tide

Jeg kan se, at det er et år siden vi har skrevet her på bloggen. Tænker det er på tide, med lidt nye billeder og nye erfaringer. Vi har en masse projekter i gang. Vi venter på at Alument.dk skal komme og sætter kæmpe glas partier i vores overdækkede terrasse(med foldeglas i siderne), vi har lige fået lagt rullegræs og Erik knokler i dag med vores skraldespands skjul. Vi har fået lavet støttemur, lagt fliser og der er i det hele taget sket rigtig meget. Stuen er dog stadig ikke færdig indrettet. Tænker virkelig over hver en lille ting der kommer indenfor døren 🙂

Erik er også ved at lave lidt om på plantegningen, så vi kan få sat et stort vinkøleskab ind i vores køkken/alrum 🙂 Det kræver lige lidt tømrer arbejde og en maler, men det skal vi nok få fikset.

Vi har også lidt kedelige erfaringer. Vi har selv håndplukket alle vores hvidevarer og har rigtig mange hvidevarer i mærket Samsung. Der har været SÅ mange problemer med deres produkter, så lige nu kører der reklamation på diverse. Heldigvis har Elgiganten i Glostrup, været gode til at hjælpe os. Vores køleskab stod pludselig af og kunne ikke reddes. Vi har så haft et gråt stående i 1/2 år nu, da det sorte køleskab er udgået. Vi får så antracit og både køle- og fryseskab bliver skiftet. Da vi havde besøg af reparatør til vores solcelle anlæg, tog han lige kort strømmen, hvilket fik vores Samsung kombiovn til at stå af. Den er brugt max 5 gange. Nu venter vi på, at Samsung kommer og kigger på den i morgen. Det ene af børnenes fine dyre Samsung tv har også drillet…….såååååå er vi trætte af Samsung? Og hvad med vore store fine dyre Witt kogeplade? HOOOOOLD nu op!!!! Den har ikke varmet som den skulle, har kun varmet i de inderste ringe og for 1 måned siden, stod 2 af kogepladerne af og står og viser fejl. Pludselig slukker kogepladen også og har svært ved at danne bro mellem 2 zoner. Der har været mange problemer med Witt, som ikke ville give sig og mente det var os der havde brugt den forkert, men heldigvis har vores redning igen været Elgiganten i Glostrup, så nu får vi en ny. Meget mærkeligt at vi har været SÅ uheldige 🙁

Nå’ men her i marts måned, kom mange af Eriks bedste venner og hjalp med at lægge fliser. En arbejds weekend = bryllupsgave. Det var dejligt at modtage hjælp som gave. Det var nogle store 60×60 fliser og så har vi fået lagt 30×30 i indkørslen.

Vores fine store fliser. Der blev lagt ca 250 m2 i alt.
Indkørsel.

Og så til det vi har ventet på længe!!! GRÆÆÆÆÆS 🙂 Vi fik leveret fra Leopold i Ringsted. Super service og rigtig god kvalitet. Vi har fået lagt ca 650 m2, så det var noget af en omgang. Vi er ikke til så mange bede og den slags, så vores have bliver en masse græs, måske en enkelt plantekasse, noget hæk og fine krukker med små træer.

Efter fjernelse af stor bukle jord.
Haven inden den blev planeret
Støttemur og start på planering
Færdig støttemur og et fint lag muld
SÅ fint 🙂
Græææææs……der var dog bestilt for lidt…haha.
Så fint. Mangler bare oppe ved vejen.

Så kom der græs oppe ved vejen 🙂
Vores golfbane 🙂
ELSKER ELSKER ELSKER vores udsigt!!! Og det bliver så fantastisk, at få store foldeglas partier i siderne så der kan åbnes helt op og så et stort fast parti ud mod det grønne areal. På den måde, kan vi nyde forår og efterår endnu mere. Kom så Alument 🙂


Lidt depot og bryggers løsning

Erik faldt for Elfas fleksible løsninger når det kommer til væg systemer/opbevaring. Så depotets- og bryggersets løsning er Elfa. Vi har også fået sat lidt op i vores skur og på kontoret. Vi var også i Ikea, da de har lignenede løsning men kvaliteten er SLET ikke den samme. Med Elfa kan man vælge alle mulige løsninger ift hylder, skuffer oa.

Ikke så organiseret endnu og hylderne stadig lidt tomme (gammelt billede, det er fyldt rigeligt op nu :))

Bryggerset er lidt specielt. Vi HADER begge at lægge tøj sammen, så vi blev enige om at alt skulle på bøjler. Vi ville have et nemt system. Vi har fået lavet en Elfa løsning, med fleksibelt tørrestativ (man ved jo aldrig hvor det tørrestativ skal stå) og så ville vi hænge bluser, skjorter osv direkte på bøjle når det kom ud af vaskemaskinen. Når det er tørt, bliver det tranporteret direkte ind på børnenes tøjstativ og vores i walk in. Vi bliver fri for at lægge for meget tøj sammen….win win 🙂

Tøjstativ og så en lille kommode til bukser osv. Undertøjet er i små kurve under stativet.

Stuen

Stuen har været opbevaring LÆNGE. Nu er den dog ryddet, men vi skal stadig lige blive helt skarpe på hvad vi vil have ind.

På en tur til Tyskland, kiggede Erik på Gin…..IGEN 🙂 De var sat fint op på hylder og da jeg, sådan lidt henkastet, fik sagt at han da skulle have gin hylder i stuen……jaaaa, så var den ligesom taget til sig og vupti…..3 styks special lavede hylder fra corfixens.dk var bestilt. Jeg er nu også yderst tilfreds med dem. Det ser da bare lækkert ud 🙂

Reolsystemet fandt vi simpelhen i dejlige Ikea. Kasserne har forskellige dybder og man kan helt selv designe til sin egen væg. Vi er så glade for det, der mangler dog bare lige lidt “fyld”. De er af mærket “Eket”.

Fine gin hylder og et lille gin citat 🙂
Ovre i hjørnet skal vi have fundet en lampe og evt en fin plante på gulvet.

Gardiner

Gardiner er altid svært. Det koster mange penge og man vil gerne finde noget fint og fleksibelt og noget man ikke lige tænker man vil blive træt af de først mange år 🙂 Og hvilket firma skal man vælge?

Vi snakkede om enten plisse up/down eller duo roller. Vi blev efter lidt snak enige om, at vi nok ville blive trætte af Duo roller. De er ikke så fleksible og vi ville nok blive lidt bims over alle de streger de får lavet når de kaster skygge 🙂

Vi havde fat i 3 firmaer, men valget blev gardinbus.com. Stig Falster fra Blechingberg Gardiner og solafskærmning, blev hurtigt sat på opgaven. Stig er yderst behagelig og meget hjælpsom og vi følte os trygge ved ham. Vi valgte sorte duette plissé up/down. Sorte i skygge og en anelse transparante når solen falder på. Vi valgte antracit farvede lister (hvor de fleste vælger hvide) samt hvide snore. På børnenes værelser, blev der sat sorte Faber mørklægnings rullegardiner op. Da Stig havde sat det hele op, kunne vi se at der var lidt farveforskel på nogle af gardinerne. Det var grundet stof, fra 2 forskellige produktioner. Intet problem, Stig bestilte nye og kom og skiftede dem ud da de nye var klar. SUPER oplevelse 🙂 Og nøj hvor er vi glade for vores valg!!!

Gardiner i køkken. Kan se der er lidt tomt på væggene (ældre billede)
Stuen
SÅ fleksibelt. Og her ses det transparante look når solen skinner direkte på dem(igen et ældre billede, den kommode er for længst ude af stuen :))
Rullegardin på et af børneværelserne

Lidt flere billeder fra børneværelserne. Her fra Nayas værelse.

Nayas værelse. 12 m2.

Bryllup

En af grundene til, at vi ikke har været så aktive, er nok at der har været et bryllup som har taget ALT vores tid. D. 22 juni, sagde vi nemlig “ja” til hinanden. Vi havde en uforglemmelig dag og efterfølgende bryllupsrejse.

Bedste dag!!