Alument

Da vi nåede d. 8 december 2019, kom Alument endelig og monterede glas i vores overdækkede terrasse. Det er simpelhen gået hen og blevet husets bedste m2 🙂 Det er SÅ flot og vi turde ikke have håbet på så fint et resultat. Vi er ovenud tilfredse og kan virkelig anbefale Alument!

Der er monteret fast glas på den lange side( da vi aldrig vil gå ud den vej grundet niveauet på vores græsplæne) samt foldeglas i siderne. Glaspartierne er 2,84 m høje og der er benyttet 12 mm hærdet glas. Der er en dør med lås i hver af siderne.

Vi glæder os til at tage lidt billeder af løsningen til sommer, hvor det hele vil stå endnu mere knivskarpt 🙂

Vi kommer til at ELSKE disse ekstra 25 m3 🙂

Og velkommen til vores nye familiemedlem. Vi er nu blevet beriget med endnu en lille vaps. Lille fine, blide og smukke Nille. Nille er en pomeranian på 2 år og vi knuselsker hende allerede og Pukki elsker, at have fået en at dele hverdagen med 🙂

Endnu en lille fis 🙂
BEDSTE venner!!!