Valg af byggefirma

Puha…..valg af byggefirma er altid svært. Forhører man sig hos andre, kan alle både hive gode og dårlige eksempler frem på alle byggefimaer. Vores råd er, at vælge det firma, som giver ro i maven og hvor man føler sig i trygge hænder samt føler at sælgeren virkelig lytter og forstår hvad man har i tankerne.

Vi tog ud for at se på nogle udstillingshuse. Første udstillingsby vi besøgte var Huscompagniets i Ringsted.  I et af husene faldt vi i snak med sælger Jan Petersen og der er ingen tvivl om, at vi med det samme følte os i meget kyndige hænder. Vi havde en rigtig god dialog, følte os trygge og ville meget gerne snakke meget mere med Jan om vores tanker og ønsker.

Kort tid efter, havde vi møde med Jan hos Huscompagniet i Ringstedafdelingen. Han fortalte lidt om Huscompagniet, hvad de kunne tilbyde og vi fremlagde vores umiddelbare ønsker. Vi følte os super godt tilpas og følte faktisk ikke vi behøvede at besøge andre byggefirmaer.

Alligevel følte vi at vi skulle besøge mindst ét andet byggefirma, det kunne ikke passe at vi allerede havde bestemt os efter så kort tid. Vi aftalte derefter et møde hos Eurodan huse, men vi havde slet slet ikke den samme mavefornemmelse som med Huscompagniet, så de blev ret hurtigt afskrevet.

Under besøg i udstillingsbyerne i både Ringsted og Hillerød, snakkede vi med flere byggefirmaer. Heriblandt Milton huse, Lasse Larsen og Bernt Nielsen huse. Men INGEN kunne give os den trygge fornemmelse som Huscompagniet og Jan havde givet os, så vi ville ikke spilde tid på at besøge diverse byggefirmaer, det skulle være Huscompagniet og længere var den bare ikke.

Erik havde dog et hus der skulle sælges først og der gik lidt tid med det, faktisk 8 mdr. Men det blev solgt til en skøn familie 🙂 Alt imens vi ventede på hussalget, havde vi løbende kontakt til Huscompagniet. Jan var endda oppe og se på de grunde vi havde kig på og hjalp os med at træffe det endelige valg. Derefter lavede vi en betinget købsaftale og mægleren var så flink at sætte grunden som “solgt” så ingen andre fik fingrene i den 🙂

Wuhuuuu, endelig kan vi komme videre……
Så kom der “solgt skilt” på…… 🙂

Vi glæder os til at komme igang med byggeriet inden længe. Vi håber også at forløbet med Huscompagniet bliver som vi håber og drømmer om, men det må tiden jo vise…….